Killer Diller Combo

Az együttes adatai:

Stílus: Rockabilly, rhythm'n'blues a 40-es, 50-es, 60-as évekbÅ‘l
Kapcsolattartó: +36 (30) 864 6448, info@killerdillercombo.com
Weboldal: http://www.facebook.com/killerdillercombo
Amire büszkék vagyunk: A zenekar különlegessége, hogy valódi, autentikus, az elÅ‘adásmód. Boogie-woogie zongora, korhű gitár, harsogó trombita és Å‘rült ritmusszekció (walking bass és slap-bass nagybÅ‘gÅ‘n és igazi jazzdob) támogatja meg a blues-os hangú éneket.
Az együttes története: A Killer Diller Combo Amerika aranykorának csodálatos zenei világába varázsolja el a nagyérdeműt. Egy hat tagú zenekar vagyunk, autentikus rhythm'n'bluest és rockabillyt játszunk, egy kis swinggel, boogie-woogieval és bluessal megbolondítva.
Elsősorban az '50-es évekből válogatunk, de szemezgetünk a '40-es évek dalaiból is és pár szám erejéig pedig átszörfölünk olykor a korai '60-as évekbe. Többek között olyan előadók dalaiból válogatunk, mint Memphis Slim, JB. Lenoir, B.B. King, Ray Charles, Ruth Brown, Lavern Baker, Ann Cole, Elvis Presley, Bill Haley, The Jiants, The Ventures, csak hogy pár nevet említsünk.
Rendszeres fellépői vagyunk az ország legismertebb rockabilly, rock’n’roll bárjának, az Amigo Club-nak. Ezen kívül számos budapesti és vidéki klubban is megfordultunk már, valamint magyar és külföldi zenei fesztiválokon is felbukkanunk.
Tagok: Gabriella Schindl - ének
Misi Mezei - gitár
Marci Klausz - zongora
Gergely Békési - nagybőgő
Attila Szokodi - dobok
Márton Udvardi - trombita

A Zenekar legjobb videói: