Naked Truckers

Az együttes adatai:

Stílus: garage-rockabilly
Kapcsolattartó: naked.truckers@gmail.com
Weboldal: https://www.facebook.com/N.Truckers
Amire büszkék vagyunk: 2014 májusában a Jump! díjat nyert Best Live Act kategóriában a Berlin Music Video Awards-on.
Az együttes története: A Naked Truckers egy garage-rockabilly trió, melyet Tommy Fox (alias Róka) dobos alapított 2009-ben GödöllÅ‘n. Mitch Farty (nagybÅ‘gÅ‘) és Gabor K. Kiss (ének / gitár) még abban az évben csatlakoztak hozzá, hogy igazán vad, lendületes zenével kápráztassák el a várost és környékét. A koncertek hatására egyre ismertebbekké vált a zenekar, immáron nem csak a város közvetlen környezetében. Hamarosan elkészültek az elsÅ‘ stúdiófelvételek (késÅ‘bb Tommy Fox From the Garage címmel összegyűjtötte ezeket a felvételeket) és ezek segítségével elkezdett Magyarország és Európa-szerte koncertezni a banda.
Trucker Attack című első albumukat 2011-ben adták ki. 2010 szeptemberében érkezett az első videoklip. A kissé botrányos, polgárpukkasztó "Fall Down On Your Knees" c. klipet négy másik követte: "Jump!" (2013), "Big Boobs" (2014) és "Phaedra" (2014). 2014 januárjában kiadta a zenekar második albumát, Jump! címmel.
A turné után Tommy Fox (Róka) elhagyta a zenekart: Peete Jones követte őt júliusban. A következő 12 hónapban a banda több, mint 100 koncertet adott 9 országban és eladott több, mint ezer felvételt.
2015 augusztusában Mitch Farty elhagyta a zenekart, szólókarrierje építése céljából, akit Békési Gergő követett a nagybőgős poszton.
Igen tevékeny és aktív maradt a zenekar a tagcsere ellenére is, többször megjárták Svájcot, Ausztriát, Németországot és országszerte turnéztak az elmúlt évben. 2015 végén megjelent azonos nevű EP-jük címadó dala, a White Lies, majd 2016 elején az EP másik dala, a Ginger c. szám videoklipjét forgatták le.
Jelenleg legújabb albumuk készítésével foglalatoskodnak, mely megjelenése márciusra váható.
Tagok: Gabor K. Kiss (Guitar/Vocals)
Peete Jones (Drums)
Gergő Békési (Double Bass)
Megjegyzés: 2014 májusában a Jump! díjat nyert Best Live Act kategóriában a Berlin Music Video Awards-on.

A Zenekar megjelent adathordozói:

Jump!( Kiadás éve: 2014 Stílus: garage-rockabilly )
Trucker Attack( Kiadás éve: 2011 Stílus: garage-rockabilly )
White Lies( Kiadás éve: 2015 Stílus: garage-rockabilly )

A Zenekar legjobb videói: