Az első zenekari adatlapok elészültek, és sorban megosztásra kerülnek. Mivel az első zenekar, aki megadta magáról az adatokat a Pedrofon volt, így az ő adatlapjuk lesz az első, amit a kedves közönség elérhet.

Már tizennyolc zenekar mondott igent a felkérésre. Készül a zenekarok profilja itt az oldalon, amint kész lesznek megosztásra kerülnek.
Elkészült a Gyakran Ismétlődő Kérdések oldala is.

Rövid fejlesztés után elindul a Rock and Roll éjszakája esemény honlapja. Ez az, amit most nézel. :)
Egyelőre csak limitált tartalom érhető el az oldalon, de nemsokára felkerülnek a résztvevő együttesek nevei, majd később a helyszínek és a többi közreműködő is.
Az oldal nem tökéletes, ha hibát észlelsz légyszives írd meg emailben! Írd le a hibajelenséget, a böngésző nevét és az eszközt, amintapasztaltad (mobiltelefon, laptop típusa, a felbontás miatt kell)!

Tizenöt zenekar mondta azt, hogy szeretne résztvenni az eseményben. A paletta elég széles, a Beat-től a Country-n át a Blues-on kersztül a Rockabilliy-ig és a Rock and Rollig.
Még tartanak a megkeresések, neveket addig nem szeretnék közölni, amíg mindenkit nem sikerül értesíteni, aki szóba jöhet.
A következő lépés a helyszínek bevonása lesz. Nagyon remélem, hogy mindenkinek sikerül majd fellépési lehetőséget biztosítani, szóval szurkoljatok!

Szóljon a Rock and Roll az egész országban!
Legyen egy nap, amikor mindenki fellép, aki Rock and Rollt játszik, legyen jelen a Rock and Roll az egész országban!
Persze a Rock and Roll mellett a Rockabilly, Country, Blues, Swing és klasszikus Rock rajongóinak is szól az esemény. Mindenkinek, aki a 40-es, 50-es és 60-as évek zenéjét magáénak érzi, azokat a zenéket, amik a Rock and Rollra közvetet vagy közvetlen hatást gyakoroltak, vagy a Rock and Roll hatott rájuk.
A zenekarok és koncerthelyszínek mellett természetesen azokra a tánciskolák részvételére is számítunk, ahol Rock and Rollhoz köthető táncokat tanítanak.
Rövid távon a cél az, hogy minden ismeretebb zenekart, helyszínt és tánciskolát sikerüljön bevonni, hosszú távon pedig az, hogy az ország minden megyéjében legalább egy a Rock and Roll Éjszakájához köthető esemény klerüljön megrendezésre.